OVER ONS

OVER ONS

Transport Vanschoonbeek over de jaren

In 1950 werd Transport Vanschoonbeek opgericht door Albert Vanschoonbeek. Vandaag de dag wordt zijn visie nog steeds uitgedragen door zijn kinderen en kleinkinderen. Het familiebedrijf wist uit te groeien tot een middelgrote transportonderneming en staat bekend als betrouwbare partner.

Wie zijn wij?

Transport Vanschoonbeek is een Belgisch familiebedrijf gevestigd in hartje Limburg, Sint-Truiden. Als warme Limburgers staat vertrouwen en respect voor alle betrokken partijen centraal in de organisatie.

Onze specialiteit?

Onze specialiteit is het vervoer van losgestorte goederen. Hiernaast bieden wij ook andere transportdiensten aan. Als allround vervoerder is ons doel om totaaloplossingen aan te bieden aan onze klanten. Daarom stellen wij onze diensten af op de noden en wensen van elke klant, groot of klein.

Elk project wordt gerealiseerd met de beste zorg en een hoge flexibiliteit. Dit is enerzijds mogelijk door onze ervaren, opgeleide werknemers, die bovendien vaak meertalig zijn. Anderzijds door ons efficiënte intern en extern communicatiebeleid. Hier bovenop investeren wij voortdurend in de nieuwste technologieën en geautomatiseerde processen voor ons eigen transportsysteem.

GEOGRAFISCH GEBIED

We zijn actief in heel Europa met een focus op België, Frankrijk, Luxemburg, Nederland en Duitsland

 

LIGGING

Transport Vanschoonbeek is gevestigd in Sint-Truiden, centraal gelegen in Belgisch-Limburg. Deze locatie vormt een goede uitvalsbasis naar verschillende transportaders in de omgeving. Bovendien is dit ook een filevrije omgeving waardoor we meer tijd winnen.

Enkele interessante locaties in de buurt zijn:

  • Luchthaven LGG (Luik, België)
  • Cargo trein station Luik
  • Haven Luik
Kaart van europa

Onze certificaten

iso certificaat
haccp certificaat
bio certificaat

Zie jij jezelf al werken bij Transport Vanschoonbeek?

offerte

Vul de gevraagde gegevens zo volledig mogelijk in. Je ontvangt zo snel mogelijk een passende offerte.

solliciteer nu!

Angebot

Bitte füllen sie die geforderten informationen möglichst vollständig aus. erhalten sie so schnell wie möglich ein entsprechendes angebot.

aanvraag Tweedehands product

solliciteer nu!