Silotransport

Silotransport voor ieders noden

Onze vloot voor silotransport bestaat uit meerdere type opleggers die verschillen in uitrusting en afmetingen. Zo garanderen we voor alle soorten vracht dat ze op een veilige manier geladen en gelost kunnen worden. Met zowel onderlossers als kipsilo’s die variëren van 32m³ tot 65m³, zijn we ook in staat om grote hoeveelheden grondstoffen te vervoeren. Vanzelfsprekend bezitten we ook alle nodige vergunningen.

Daarnaast besteden we ook veel aandacht aan het vermijden van contaminatie in onze silo’s. Zo hebben we een eigen cleaning station dat voldoet aan de strengste eisen en houden onze opgeleide werknemers de zuiverheid van de silo’s nauwgezet in het oog.

Waarvoor is silotransport geschikt?

Silotransport is geschikt voor alle droge, korrel- en poedervormige grondstoffen. Dit kunnen droge grondstoffen zijn voor zowel de bouw, wegenbouw, industrie én landbouw. Hieronder valt ook het vervoer van ADR en afvalgrondstoffen. Gezien de vele toepassingen van silotransport voorzien we ook transport voor al je uiteenlopende wensen.

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie over ons silotransport. We helpen je graag verder.

Silotransport Transport Vanschoonbeek

offerte

Vul de gevraagde gegevens zo volledig mogelijk in. Je ontvangt zo snel mogelijk een passende offerte.

solliciteer nu!

Angebot

Bitte füllen sie die geforderten informationen möglichst vollständig aus. erhalten sie so schnell wie möglich ein entsprechendes angebot.

aanvraag Tweedehands product

solliciteer nu!