kiptransport

kiptransport

Vervoer elke bulklading met kiptransport

Transport Vanschoonbeek is in alle markten thuis. Zo weten we je te helpen met alle soorten kiptransport. Kiptransport is ideaal voor het vervoer van alle losgestorte goederen, gaande van zand, grond en graan tot schroot, gesteenten en afval. Eender welke bulklading kan je met ons vervoeren. Het transport is geschikt voor meerdere sectoren zoals de industrie-, bouw- en landbouwsector, mijnbouw, afval en ADR.

Wat mag je verwachten van ons kiptransport?

Kwaliteit, veiligheid en snelheid staan hierbij centraal. Met onze duurzame kippers garanderen we steeds opnieuw kwalitatief vervoer, zodat je materialen op de eindbestemming aankomen in dezelfde staat en hoeveelheid. Uiteraard realiseren we het kiptransport ook voor de afgesproken deadline en beschikken we over alle vergunningen voor heel Europa.

Kiptransport op ruw terrein? We hebben een aangepaste vloot

Voor het transport op ruwe terreinen, zoals in de wegenbouw, mijnbouw en bij grondverzet, hebben we een aangepaste vloot. Zo beschikken wij onder andere over 4-assige opleggers om het transport in alle veiligheid en zonder onaangename verrassingen te laten verlopen.

Geïnteresseerd in onze kippers? Neem vrijblijvend contact op.

kiptransporttrailer met graafmachine

offerte

Vul de gevraagde gegevens zo volledig mogelijk in. Je ontvangt zo snel mogelijk een passende offerte.

solliciteer nu!

Angebot

Bitte füllen sie die geforderten informationen möglichst vollständig aus. erhalten sie so schnell wie möglich ein entsprechendes angebot.

aanvraag Tweedehands product

solliciteer nu!